Sebastian Tynkkynen

PS:n ehdokaslista puhuu uuden jytkyn puolesta

20 kovaa nimeä ovat tiskissä. Olen todella ylpeä listasta, ja iso kiitos kuuluu vaalipäällikkö Pekka Sinisalolle ja hänen taustajoukoilleen. 

Perussuomalaisina emme suostu eliitin juoksupojiksi politiikan teossa, vaan haluamme pitää huolta myös niistä, joita elämä kohtelee kaltoin. Emme kuitenkaan sorru vasemmistolaiseen hyysäyspolitiikkaan, jossa vastuuta omasta elämästä yritetään väkisin ulkoistaa valtion hartioille. Vastuuton rahanjako tuhoaa hyvinvointiyhteiskunnan ja liian suureksi paisunut julkinen sektori on taakka veronmaksajille. 

Haluamme turvata toimintaedellytykset yrittäjille, sillä he tuovat Suomeen työpaikkoja ja talouskasvua. Menestyviä ja vähäosaisia ei voi asettaa vastakkain, sillä on meidän kaikkien etu, että huipulla taotaan rahaa, joka on omiaan kustantamaan palvelut myös niille, joilla menee heikommin.

Perussuomalaisen politiikan ytimessä on tuoda meidät kaikki suomalaiset puhaltamaan yhteen hiileen, vaalia kulttuuriamme ja turvata turvallinen ja vakaa Suomi tulevillekin sukupolvillemme.

EU-vaalilistamme on erittäin monipuolinen läpileikkaus suomalaisista. Olemme taistelemassa aidosti koko kansan puolesta EU:n järjettömyyksiä vastaan, ja se myös tarkoittaa, että olemme hyväksyneet henkilöitä ehdokaslistalle hyvin eri lähtökohdista, jotta kansan ääni kokonaisuudessaan saadaan kuuluviin. 

Listalta löytyy ehdokkaita LVI-asentajasta Cambridgen yliopiston tohtorismieheen ja hoitajasta professoriin. On kunnallisen puolen työntekijöitä, kuten opettajia, mutta myös yrityspuoli on edustettuna. Siltä puolelta löytyy mm. liikevaihdoltaan 400 milj. € yritystä pyörittänyt toimitusjohtaja. Ja tietenkin on myös ikähaitaria, mistä valita - löytyy yli 70- kuin alle 30-vuotiastakin. Monipuolisempaa ja parempaa listaa saa hakea. Tutustu siihen täällä.

Toisin kuin Keskusta, tarjoamme kansalaisille aidosti EU-kriittisen vaihtoehdon. Siinä missä Olli Rehn vie Suomea vauhdilla kohti liittovaltiota ja Paavo Väyrynen uskottelee päinvastaista, Perussuomalaisten kaikki europarlamenttiehdokkaat ovat sitoutuneet edistämään demokratiaa ja vastustamaan EU-byrokratiaa. Meidän EU-vaalistrategiamme ei perustu kansan sumuttamiseen ja kaksilla vankkureilla ajamiseen, vaan selkeän vaihtoehdon tarjoamiseen.

Linjaamme pystytään luottamaan, sillä poliitikkomme eivät olleet valmiita vaihtamaan tukipakettien vastustamista jytkyn jälkeenkään ministerisalkkuihin ja Audin nahkaisiin takapenkkeihin, toisin kuin tekivät KD, SDP ja Vasemmisto. Vihreät, RKP ja Kokoomushan ovat puolestaan olleet alusta alkaen ajamassa meitä syvemmälle EU:n suohon. Tähän me emme lähde, vaan linjamme pysyy, siihen voitte luottaa. Eilen YLE uutisoi tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan Timo Soini olikin heti presidentin jälkeen Suomen luotetuin poliitikko. Tällainen mies johtaa puoluettamme.

Nyt täysillä kohti vaaleja. Tarjoamme teille 20 kovaa nimeä, joista valita mieleisenne. Lähdetään yhdessä toukokuussa vaaliuurnille pistämään stoppi päätösvaltamme luovuttamiselle EU:n keskushallinnolle. Itsenäisen Suomen puolesta,

Sebastian Tynkkynen

Toiminnanjohtaja / Perussuomalaiset Nuoret

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Reijo Tossavainen

Lista on hyvä, mutta harmillisen monta hyvää ehdokasta jäi listan ulkopuolelle. Halukkaita oli todella kiitettävästi, mutta vain tietty määrä mahtui. Valinta oli varmaankin valinnan tehneille vaikea tehtävä.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Sääntöjen mukaan ehdokkaat olisi pitänyt valita jäsenäänestyksellä, joka olisi samalla kannustanut jäseniä aktiivisuuteen ja demokratiaan.

Käyttäjän velimattivanhanen kuva
Veli-Matti Vanhanen

Mitä voimme odottaa puolueelta joka ei noudata edes omia sääntöjään.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Missä EU, siellä ongelma" - eivät nämä 20 nyt niin vaarallisia ole, voisivat jäädä Suomeenkin.

Jouni Nordman

Eikö tässä voida samaa perustaa käyttää, eli EU vaalissa puolueen pitää mennä järjellä, ei tunteella johon demokratia johtaa. Eli kyllä demokraattisesti valittu puolue johto tälläisessä asiassa puolueen etua ajattelee ja se taas muita harmitta.

Käyttäjän SilviaKoski kuva
Silvia Koski

Upea ja monipuolinen lista. Olen todella iloinen. Voi kun voisi olla enemmän kuin yksi ääni.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Hyvä jos olette itse tyytyväisiä. Sieltä ei kyllä löydy yhtään valtakunnallisesti tunnettua yleisesti hyväksyttävävissä olevaa ääniharavaa. Tai ehkä eläkeläiset löytävät listalta Kankaanniemen tai Väätäisen. Muista tunnetuista Halla-aho kelpaa vain julkirasistia etsiville. Ruohonen-Lerner ei näköjään enää edes omille.

Matias Härkönen

Toisin kun muissa puolueissa, persujen ensimmäinen kriteeri ei ole julkisuushakuisuus. Muut puolueet voi sitten ratsastaa näillä turhilla julkkiksilla jos haluaa.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Perussuomalaisissa on yleisesti ottaen ihan hyvä edustus julkisuuden kautta politiikkaan ponnistaneita, joten siitä on turha syyllistää muita puolueita. Perussuomalaisia on rakennettu mm. Veltolla, Tony Halmeella ja Kikellä. Kirjoitit kommenttisi BB-tähteydestä ponnistaneen poliitikon blogiin. Sama se missä henkilön taustat ovat. Osaamisen ja pätevyyden taso on yksilöllinen.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Laitteella ehdokkaita näkyy 14. Sukupuolijakauma on kyllä tasainen.

Cenita Sajaniemi

Kiitos ehdokaslistasta. Mihin voisi esittää kysymyksensä esim. Miten europarlamentaarikko voisi vaikuttaa siihen, että Suomi ei maksa muiden velkoja. Toistaiseksi on hyvin vähän tietoa europarlamentaarikon töistä, mutta sen tiedän että rahaa on siirtynyt muihin maihin Kiviniemen ja Urpilaisen aikana.
Onko näin todella päätetty Brysselissä ja mitä tekivät meppimme? Urpilainen taisi sopia Kreikan kanssa kahden kesken???

Käyttäjän erkkivaltamaki kuva
Erkki Valtamäki

Todella upeaa, että kokenut ja korkealle arvostamani Toimi Kankaanniemi on mukana.

Käyttäjän JarkkoHantula kuva
Jarkko Hantula

Olipas hämmentävä kirjoitus. Etenkin se mitä kirjoitit tuohon alkuun Perussuomalaisen puolueen nykylinjasta, niin täytyy sanoa että olen yllättynyt. Allekirjoitan huolenpidon ja hyysäyksen välttämisen yhdistämisen, sillä se on juuri sitä mitä tarvitsemme julkisen velan kaatuessa päälle. Samoin yrittäjyys, vaikka tällainen veronmaksajien elätti itse olenkin.

Vielä kun perussuomalaiset ymmärtäisivät tutkimuksen ja koulutuksen tärkeyden, elleivät suorastaan ottaisi sitä ajaakseen (kun sitä ei näytä kukaan muukaan nykysuomessa tekevän, toisin kuin 20 vuotta sitten jolloin tehtyjen päätösten seurauksena Suomesta tuli hetkeksi näiden alojen suurvalta), olisi Persujen poliittinen linja varsin lähellä sitä, minkä näkisin välttämättömäksi Suomen tulevaisuuden kannalta. Sellaista puoluetta Suomessa tarvittaisiin.

Toimituksen poiminnat