*

Sebastian Tynkkynen

Oikeudenkäynti

En ikinä jätä sinua tyhjän päälle

 

Jos se ei ole rikki älä yritä korjata sitä. Jos se tarvii ruuvimeisseliä älä käytä lekaa. Kun se tarvii lekaa älä käytä ruuvimeisseliä...

Postin jakamiseen tarvitaan posteljooneja, nurmikon leikkuuseen puutarhureita tai innokkaita pihan omistajia ja vanhusten hoitoon tarvitaan sairaanhoitajia.  

Hyvän jutun kirjoittamiseen tarvitaan jonkin sortin ammattilaista...ja silti kaikkia mainittuja hommia tekee kuka sattuu nykyään.

Kuvausluvan pyytäminen 11.1. sananvapausoikeudenkäyntiini

Koko oikeudenkäyntiprosessini aikana noudattamani avoimuusperiaatteen mukaisesti julkaisen kuvauslupapyyntöni, jonka lähetin tänään Oulun käräjäoikeudelle.

--

Pyydän kuvauslupaa 11.1. klo 9:00 alkavaan oikeudenkäyntiini koko istunnon ajaksi.

Finlexin sivuilla todetaan vuonna 2007 voimaan tulleista oikeudenkäynnin julkisuuden uusista säädöksistä (http://www.finlex.fi/fi/uutiset/102):

Rekat ympäröivät meitä - meillä ei ole mitään hätää

Jos ristiretket käytäisiin keskiajan sijasta tänä päivänä, kristityistä valloittajista varoitettaisiin kovaan ääneen. Puheen ytimessä ei olisi valkoinen eurooppalaisuus, vaan uskonnollinen väkivalta. Ja kun puhuttaisiin kristityistä, ei luonnollisesti tarkoitettaisi kaikkia kristittyjä, mutta termi olisi siitä huolimatta oikeutettu ja käytetty, koska ei noita syöpäläisiä minkään muunkaan uskonnon edustajiksi voisi nimittää.

Pitääkö olla huolissaan vai pitääkö olla vain hämmästynyt?

 

7.12. Oma kannanotto / Vastine Hesarille (ei päässyt julkaisuun)

HS uutisoi 6.12.2016: Kansanedustaja Lea Mäkipää selvitellyt potkujen mahdollisuutta Terhi Kiemungille.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000004895579.html

People vs Terhi Kiemunki

Istuin tänään katsomassa Terhi Kiemungin oikeudenkäyntiä. Tässä on muutamia havaintojani oikeudenkäynnistä, joista tuskin tulee suurta riitaa kenenkään kanssa. Nämä ovat sellaisia ihmetyksen aiheita, että välillä leuka loksahti auki, että eihän tämä nyt näin voi olla. Mutta kyllä voi, suomalaisessa oikeudenkäynnissä voi olla mitä tahansa!

Disclaimer: Joudun kirjoittamaan ulkomuistista nämä asiat, sillä oikeudenkäyntiä ei saa nauhoittaa. Nauhoituskieltoa en kykene ymmärtämään.

Kännykkäkielto

Someoikeudenkäynti

Suomi on oikeusvaltio, kunnes tapahtuu jotain joka kiihdyttää mielet ja puhkeaa someraivo. Tämä raivo johtaa oikeudenkäynteihin, joita siivittää media, some ja huhut.

Suomea on kohdannut kaksi valitettavaa tapahtumaa hyvin lyhyen ajan sisällä. Näistä viimeisin on aiheuttanut suunnattoman somekohun ja useita eri aloituksia täällä US - Puheenvuorossakin.

 

Onko tuomioille natsirikoksista laillinen oikeutus?

Avunannosta joukkomurhaan tuomitun "Auschwitzin kirjanpitäjän" Oskar Gröningin, 94, tapaus herättää kysymyksen natsioikeudenkäyntien ja niissä langetettujen tuomioiden laillisuudesta ja moraalisesta oikeutuksesta.

Miten voidaan tuomita teoista, jotka tekohetkellä eivät ole voimassa olevien lakien vastaisia vaan niiden mukaista ja jopa käskyjen velvoittamaa, ja toiminnasta, joka perustuu muiden tekemiin päätöksiin ja jonka suoranaiseen täytäntöönpanoon ei ole osallistunut? 

Ei helpotuksia työsopimuksiin virkamiesyrityksille vaan omistajayrittäjille.

Nyt olisi jo vihdoinkin aika erottaa todelliset yksityiset yritykset, joissa riskin kantaa omistajayrittäjä, niistä ”virkamiesjohtoisista” yrityksistä, joissa ei kukaan vastaa mistään.

Yritystoiminnassa on turvattu ”virkamiesyritykset” ja työntekijät, mutta ”omistajayrittäjillä” ei ole mitään turvaa! Konkurssissa yrittäjältä viedään housutkin jalasta ja tuhotaan yrittäjän perhe ja tulevaisuus.

Katso PS-puoluekokousvideosta tehty kooste ja tee omat johtopäätöksesi!

 

Seuraavassa youtube-videossa voi omin silmin nähdä ja korvin kuulla Perussuomalaisten puoluekokouksen 2013 tapahtumia. Voit myös itse arvioida tapahtuuko kähmintää vai ei?

Katso ja tee omat johtopäätöksesi.

Operaatio Lakaistaan maton alle on alkanut


En ryhdy nyt kommentoimaan tai kuvaamaan  Seppo Hauta-ahon nostamaa kannetta Perussuomalaisen puolueen johtoa vastaan ja sitä seurannutta oikeudenkäyntiä. Sitä koskevat faktat löydätte Sepon Hauta-ahon asiasta kirjoittamasta blogista, sen lopussa olevasta tallenteesta kesän 2013 puoluekokouksesta ja Ajankohtaisen kakkosen eilisestä ohjelmasta (löytyy Yle Areenasta).

Sen sijaan on mielenkiintoista seurata, mitä on tapahtunut tuon eilisen jälkeen, jolloin asiasta tuli julkinen.Oli kaksi asiaa, joita olisi voinut odottaa tapahtuvan:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä