Sebastian Tynkkynen

Kaikki blogit puheenaiheesta Potkut

Bussikuski sai potkut, koska teki työtään?

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Nobina Finland on erottanut kuljettajansa Gleb Simanovin sopimattoman ja rasistisen käytöksen vuoksi. Tämän jälkeen olemme kuulleet ja nähneet julkisuudessa erilaisia versioita siitä, mitä on tapahtunut. Itse irtisanomista on hyvin vaikea ymmärtää, jos se todella on tapahtunut niiden videoiden takia, joita Gleb itse on kuvannut ja julkaissut. Varsinkin jos koko prosessi on viety läpi ilman yhtäkään varoitusta.

 

Moniarvoisuus ja hallitusvalta

Halla-ahon Perussuomalaiset joutui lähtemään hallituksesta siksi, että Sipilä ja Orpo torjuivat moniarvoisuuden. Potkujen julkisissa perusteluissa sekä Sipilä että Orpo korostivat, ettei kyse ole Halla-ahon henkilöstä vaan niistä arvoista, joita hän ja hänen rinnalleen Perussuomalaisten puheenjohtajistoon valitut edustavat. Ottaen huomioon Eurooppaa, EU:ta ja Suomea koskevat lähiajan erityiset haasteet, on tärkeätä, että hallitus uusia haasteita kohdatessaan voi toimia yhdenmukaisesti ja riittävän yhtenäisten arvojen pohjalta.

Pitääkö olla huolissaan vai pitääkö olla vain hämmästynyt?

 

7.12. Oma kannanotto / Vastine Hesarille (ei päässyt julkaisuun)

HS uutisoi 6.12.2016: Kansanedustaja Lea Mäkipää selvitellyt potkujen mahdollisuutta Terhi Kiemungille.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000004895579.html

Mitro Repo - pappi vai naistennaurattaja

Mitro Repo on saanut potkut papin virastaan Helsingin Ortodoksikirkosta.  Mitro Repohan pääsi Demareiden listalta 70 000:lla äänellä EU:hun, sitten putosi seuraavalla kerralla vain 9000 ääntä saaneena.  Hänestä kerrottiin juttuja  mm. naisten häiriköinnistä. Mitään todella poliittisesti tärkeää EU:n tiimoilla hänestä ei koskaan kuultu, ja nyt, aloitettuaan papin toimet uudestaan, häntä sitten suositeltiin erotettavaksi, luottamuspulan vuoksi, ja häiriökäyttäytymisen, ja se pannaan toimeen.

Mixu puhuu asiaa

 

Suomen jalkapallomaajoukkueen mahdollisuudet raivata tiensä EM-lopputurnaukseen Ranskaan sulivat viimeistään lauantai-iltana, kun Unkari otti 1-0 voiton Huuhkajista Helsingin olympiastadionilla.

Vajaa vuorokausi ottelun jälkeen en ole löytänyt vielä yhtään kirjoitusta tai kommenttia, jossa ymmärrettäisiin tappion syyt. Kaikki otsikot huutavat katastrofia ja kaikki vaativat päävalmentaja Mixu Paatelaiselle potkuja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä