*

Sebastian Tynkkynen

Kaikki blogit puheenaiheesta Jenni Haukio

Kruununprinssin etunimeksi Väinämö Akseli Santeri ja sukunimeksi Ensimmäinen?

Ensionnittelujen jälkeen on koko kansan asia päättää poikkeusvauvan nimi. Olisi myös poliittisesti epäkorrektia ehdottaa sukunimeksi 'itsestäänselvyytenä' Niinistöä tai Haukiota tai niiden yhdistelmää. 

Sauni Haunisto?

Onneksi olkoon ja paljon onnea Pressalle ja Rouva Haukiolle!  Niin ja tietysti nuorimmalle polvelle, sille poikavauvallepikkumiehelle... millä nimellä häntä nyt sitten vielä tässä vaiheessa onniteltaneenkin.

- Onhan nimestä kyllä jo netti pullollaan toinen toistaan parempia ehdotuksia ja melkein varmoja tietojakin.

Jenni Haukio, älä käännä selkääsi naisille


Lehtikuva. Kuva: Markku Ullander
 

Arvoisa Jenni Haukio, moni kadehtii asemaasi. Presidentin puolisona pääset edustamaan Suomea, mutta poliittinen paine ja vaikeat kysymykset esitetään miehellesi. Tällä kertaa minun on kuitenkin pakko esittää sinulle epämiellyttävä kysymys, sillä mielestäni olet laiminlyönyt kahta asiaa.

Median sokeat pisteet


Medialla on sokeita pisteitä edelleen. Ja nyt ei tarvitse kääntää kelloja välttämättä jonnekin sotiin tai Kekkosen aikaan asti. 

Kekkosesta on saamatta niin kauan kokonaiskuva, kun Moskovan arkistot ovat kiinni tutkijoilta. Tämä on fakta juttu ja ei muuksi muutu. Siihen ei voi mediakaan määränsä enempää vaikuttaa.

Sotien suhteen jonkinlaisia kipupisteitä on vielä Karjalan keskitysleireissä ja suomalaisten tekemissä sotarikoksissa. Riittää pengastamista tutkijoille.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä